Meistä

Meidän Boogie

Arvostamme ammattilaisiamme, heidän tavoitteitaan, taitojaan ja aikaansa. Työskentelemme ahkerasti asiantuntemuksemme parantamiseksi ja pidämme yllä tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä. Boogie on luotettava työnantaja, jonka toiminta on vakavaraisella ja kestävällä pohjalla.

Mukavien ihmisten yhteisö

Elämänläheinen Boogie

Meille työ ei ole tärkein asia, eikä sen pitäisi viedä liikaa aikaa perheeltä, ystäviltä ja harrastuksilta – elämältä itseltään.

Ymmärrämme erilaisia elämäntilanteita ja keskitymme työkulttuuriin, joka vahvistaa osaamista ja hyvinvointia. Loppujen lopuksi kaikki on kiinni ihmisistä!

Tutustu meihin

“Haluatko tehdä sitä mitä rakastat? Niin mekin!”

Software development and consulting

Työ Boogiella

Työskentely Boogiella

Jokainen työntekijämme seuraa omaa urapolkuaan. Kun työ on palkitsevaa ja tarjoaa oikean tason haasteita, se on luonnollisesti hyväksi työntekijälle, mutta se hyödyttää myös yritystä, puhumattakaan asiakkaasta. Boogiella voit vaihtaa työtehtäviä vaihtamatta työnantajaa.

Henkilöstömme edustaa tinkimätöntä laatua. Boogiella jokaiselle annetaan mahdollisuus tulla alansa johtavaksi mestariksi.

Työntekijämme ovat itseohjautuvia ammattilaisia. Emme tarvitse seurantaa ja byrokratiaa – sen sijaan uskomme luottamukseen. Päätöksentekomme ja tiedonjakomme ovat läpinäkyviä, ja otamme työntekijämme aktiivisesti mukaan prosesseihin.

Jokaisen tulisi saada asianmukainen korvaus työstään. Meillä on kiinteä kuukausipalkka, joka perustuu kokemukseen ja osaamiseen. Tulonjakomme on reilu, eikä meillä ole provisioita tai yksilöllisiä bonuksia, jotka voisivat aiheuttaa sisäistä kilpailua.

Kiinteän kuukausipalkan ja tulonjaon lisäksi tarjoamme työntekijöillemme erinomaisia etuja, jotka on suunniteltu sellaisiksi, että huippu-IT-ammattilaiset arvostavat niitä. Edut tukevat työkykyä ja tasapainoista elämää ja ovat kattavia: terveydenhuolto ja vakuutukset, parhaat työvälineet, vain muutamia mainitaksemme.

Tärkeintä on, että saat työskennellä ja kehittyä poikkeuksellisen hienossa joukossa. Teemme kovasti töitä varmistaaksemme, että ihmisemme tietävät olevansa arvokkain voimavaramme!

Tule mukaan!

Kehity kanssamme

Paikka tuleville huipputekijöille

Korostamme tiedon ja asiantuntemuksen jakamisen merkitystä. Meillä on myös vahva auttamisen kulttuuri – kokeneimmat ohjelmistoalan ammattilaisemme tukevat lahjakkaita Boogie-junioreita heidän ensiaskelissaan urallaan. Tiedämme, että jokaisella työntekijällämme on potentiaalia tulla seuraavaksi alansa mestariksi.

Avoimet työpaikat