Luotettu kumppani

Kestävää ohjelmistokehitystä

Tehtävämme on rakentaa pitkäaikaisia suhteita asiakkaisiimme ja saavuttaa heidän luottamuksensa.

Software development and consulting

Boogie lyhyesti

Boogie, perustettu vuonna 2006, on yksityinen suomalainen ohjelmistokehitys- ja konsultointiyritys. Yrityksen omistavat sen työntekijät. Boogie on luotettava ja taloudellisesti vakaa, ja toimintametodimme ovat ennakoitavia ja kestäviä. Tavoitteemme on vahva, mutta hallittu kasvu.

Software development and consulting

Oululaista ohjelmistokehitystä

Toimistomme sijaitsee Oulussa, missä ohjelmisto-osaaminen on huippuluokkaa. Oulussa on alansa pätevimmät ja sitoutuneimmat ammattilaiset. Yritysten, yliopiston ja kaupungin välillä vallitsee ainutlaatuinen henki, minkä vuoksi tämä yhteisö saav aikaan paljon suurempaa vaikutusta kuin kokonsa antaisi olettaa.

Software development and consulting

Osuvia ratkaisuja

Rehellisellä ja tarpeeseen perustuvalla mentaliteetilla keskitymme siihen, mikä on olennaista, emmekä epäröi sanoa sitä ääneen. Kumppaninamme saat kustannustehokkaita ja sopivia toimenpiteitä. Voit luottaa meihin ohjelmistoprojektin jokaisessa vaiheessa.

Ota yhteyttä

Teknologista asiantuntemusta

Autamme asiakkaitamme useilla eri liiketoiminta-alueilla. Tarjoamme asiantuntemustamme esimerkiksi rahoitusteknologiassa sekä terveys- ja energiasovellusten projekteissa, tekoälyn ja kaikkien relevanttien ohjelmistoteknologioiden alueella.

Palvelumme

Software development and consulting

Innostava työkulttuuri

Ylläpidämme työntekijöidemme taitoja, motivaatiota ja työhyvinvointia tarjoamalla kiinnostavia projekteja ja koulutusta. Meillä ei tarvitse vaihtaa työpaikkaa työnkuvan muuttamiseksi. Boogiella työskentelee poikkeuksellisen lahjakkaita ohjelmistoalan ammattilaisia, mutta se on myös samanhenkisten ihmisten yhteisö.

Teemme kovasti töitä varmistaaksemme, että ihmisemme tietävät olevansa arvokkain voimavaramme.

Ura Boogiella

Software development and consulting

Relevanttia osaamista

Osaamisemme kattaa kaikki relevantit ohjelmistoteknologiat sekä projektinhallintamenetelmät ja -työkalut. Meillä on ohjelmistopalvelusta erittäin laaja kokemus ja asiantuntemus.

Jokainen Boogien työntekijä tuo mukanaan ammattitaitonsa ja tietämyksensä ja vahvistaa koko projektitiimin suorituskykyä.