Home Yritys Usein kysytyt kysymykset

Kysy – me vastaamme

On joitakin kysymyksiä, joita kuulemme jatkuvasti. Tässä muutamia vastauksineen.

"Mikä Boogie?"

Poikkeuksetta, Boogie on aina mahtava!

Millainen yritys Boogie on?

Ohjelmistoyrityksemme erikoistuu innovatiivisten ohjelmistoratkaisujen kehittämiseen yrityksille eri toimialoilla.

Lupaamme asiakkaillemme, että he saavat aina erittäin motivoituneita ammattilaisia auttamaan heitä ohjelmistoprojekteissaan, sillä keskitymme pitämään ihmisemme tyytyväisinä ja ammatillisesti ajan tasalla.

Mitä ohjelmointikieliä ja -menetelmiä käytette?

Käytämme laajaa valikoimaa ohjelmointikieliä ja teknologioita asiakkaidemme projekteissa. Kaikki nykyaikaiset teknologiat ovat hallussamme, mutta tarvittaessa käsittelemme myös joukon harvinaisempia teknologioita. Kaikki riippuu aina asiakkaan tarpeista.

Pidämme jatkuvasti itsemme ajan tasalla teknologia-alan viimeisimmistä kehityksistä varmistaaksemme, että asiakkaamme saavat parhaat mahdolliset ratkaisut.

Kuinka varmistatte ohjelmistotuotteidenne turvallisuuden?

Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, ja toteutamme monenlaisia toimenpiteitä ohjelmistotuotteidemme turvallisuuden varmistamiseksi. Meillä on ihmisiä, jotka ovat vahvasti erikoistuneet kyberturvallisuuteen, joten meillä on turvallisuus aina hallinnassa.

Koodaamme sinulle

Ohjelmistoprojektin menestys piilee pienissä, mutta laadukkaissa elementeissä. Asiantuntemuksemme ansiosta meillä on kyky ymmärtää suuri kokonaisuus.

Ota yhteyttä